Bert

Bert

Specialisaties

  • Handtherapeut
  • Rug en nek specialist
  • Hoofdpijn en duizeligheid
  • Shockwave
  • Dry needling

Na mijn VWO opleiding ben ik tweemaal uitgeloot voor geneeskunde. Daarna heb ik diverse opleidingen gedaan buiten de zorg maar mijn voorliefde was en is de gezondheidszorg. Na een aantal omzwervingen heb ik besloten om deze liefde toch op te pakken en ben ik fysiotherapie gaan studeren. Van deze keuze heb ik dan ook geen seconde spijt gehad. In 2009 ben ik afgestudeerd. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Shockwave en dry needling.

Mijn passie is het helpen en ondersteunen van mensen. Hier haal ik veel voldoening uit en is in het vak fysiotherapie een belangrijke kwaliteit. Verder vind ik het sociale aspect van het behandelen belangrijk, het persoonlijke contact met mensen zie ik als een verrijking binnen mijn werk. Een lichamelijke klacht kan vele oorzaken hebben en alle aspecten daarvan proberen in kaart te brengen kan een moeilijke maar uitdagende puzzel zijn.

In mijn vrije tijd fitness ik in groepsverband. Samen met vriendin Chris hebben wij 4 kinderen met wie ik graag erop uit trek.

 

Big: 99913327704

Wilt u een afspraak maken? Bert is onze Therapeut en zal u zo goed mogelijk helpen.


0543 551 005

info@fysiodehofstraat.nl


Stuur een e-mailof bel 0543 551 005
Bert