Seniorfit

Seniorfit 55+

Een fit en gezond lichaam krijg en behoud je niet vanzelf! Dit vraagt om aandacht in de vorm van beweging, rust en goede voeding. Hoewel senioren steeds vaker aan sportieve activiteiten deelnemen, voldoet slechts 22% van deze groep aan de Nederlandse Norm voor Gezond Bewegen. Deze norm schrijft voor tenminste vijf dagen per week tenminste 30 minuten matig intensieve lichaamsbeweging te hebben.

Om dit probleem aan te pakken biedt Fysiotherapie de Hofstraat Seniorfit aan. Dit houdt in dat u onder begeleiding van een fysiotherapeut fit kunt worden of blijven.

Allereerst wordt een fitheidstest afgenomen. Omdat senioren grote verschillen vertonen in fysieke conditie, is een op de persoon toegespitst trainingsschema erg belangrijk voor het bereiken van resultaat en het voorkomen van blessures. Daarom stellen we in samenspraak met u en rekening houdend met eventuele lichamelijke klachten , een individueel trainingsschema op aan de hand van uw persoonlijke doelen. Hierdoor kan iedereen deelnemen aan Seniorfit.

Dag en tijd:

maandag 20:00-21:00

dinsdag 13:00-14:00 en van 14:00-15:00

 

 

 

Bent u geïnteresseerd? Kom dan in beweging!

 

Seniorfit 55+

Wilt u een afspraak maken? Gijs is onze Therapeut en zal u zo goed mogelijk helpen.


0543 551 005

info@fysiodehofstraat.nl


Stuur een e-mailof bel 0543 551 005