De praktijk

De praktijk

Onze fysiotherapiepraktijk is gevestigd in de monumentale oude stoomweverij van de familie Driessen in Aalten. De voormalige textielfabriek staat symbool voor de geschiedenis van het dorp Aalten in de Achterhoek. De fabriek is aan het eind van de 19de tot in de jaren dertig van de 20e eeuw gebouwd en bestaat uit meerdere gebouwen die allen een andere architectuur hebben. Deze fabriek kent een bouwhistorie die typisch is voor industrieel erfgoed.

Door een brand in 2002 is het hele complex verwoest en heeft het jaren leeggestaan. TPN Groep uit Den Bosch heeft het pand uiteindelijk gerestaureerd en er een zorglocatie van gemaakt: Zorgplein de Weef.

Onze praktijk is gevestigd in het middendeel van de fabriek en kenmerkt zich door de authentieke ramen. Onze trots is de ruime oefenzaal van meer dan 100m2 voorzien van moderne apparatuur. Daarnaast zorgen de lichte behandelkamers en de wachtruimte voor een fijne sfeer.

Door de vestiging van onze fysiotherapiepraktijk op Zorgplein de Weef is er inmiddels een compleet aanbod aan zorg gecreëerd. Op deze manier ‘zorgt’ de fabriek, net als vroeger, opnieuw voor de bewoners van Aalten.

De ingang bevindt zich aan de achterzijde van het pand waar voldoende parkeermogelijkheid is. Wij heten u van harte welkom, de koffie staat klaar.

Binnen ons pand zijn tevens gevestigd: Ergotherapie Achterhoek  ,Ergotherapie ten Boom en Diëtistenpraktijk Juce

De praktijk