Fleur

Fleur

Specialisaties

  • Bekkenfysiotherapie
  • Rugklachten
   

Mijn naam is Fleur van Haren. Ik ben geboren in Beuningen (GLD) in 1994 en woon sinds 2006 in de Achterhoek. Dit was best even wennen maar inmiddels zou ik niet anders meer willen!

Ik ben in 2017 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de HAN in Nijmegen. Daarna heb ik eerst een jaar werkervaring opgedaan, waarna ik wilde specialiseren. Ik heb in juni 2021 de masteropleiding tot bekkenfysiotherapeut afgerond aan de SOMT te Amersfoort. Mijn interesse ligt dan ook voornamelijk bij bekkenfysiotherapie, ook wervelkolom gerelateerde klachten en psychosomatische klachten vind ik interessant. In mijn optiek zijn deze klachten vaak op de één of andere manier gerelateerd en is het de kunst om de mens hierin als geheel te benaderen. De samenwerking met andere disciplines in de praktijk is daarbij essentieel.  Daarnaast vind ik het belangrijk dat mensen gemakkelijker de stap durven te zetten om hulp te zoeken voor hun bekken(bodem) klachten zoals incontinentie voor urine of feces, verzakkingen, obstipatie of seksuologische klachten. Doorgaans kunnen we nog veel doen bij deze klachten. Het lijkt mij dan ook leuk om deze klachten middels bijvoorbeeld lezingen beter bespreekbaar te maken. Doorlopen is onnodig!

Verder ben ik in het dagelijks leven fanatiek paardensporter, ik neem deel aan springwedstrijden en rijd jonge paarden voor de verkoop. In de toekomst hoop ik hier, naast de Bekkenfysiotherapie, ook deels mijn geld mee te kunnen verdienen. De combinatie maken met het begeleiden van ruiters en paarden met behandeling en training staat dan ook nog in de planning. Aangezien een ruiter veel gebruik maakt van zijn of haar bekken, ligt hier een mooie schakel.

Als laatste heb ik heb ik een lieve vriend wie ik in het weekend nog regelmatig met veel plezier help in zijn restaurant. Afwisseling houdt je scherp!

Big: 29922896704

Wilt u een afspraak maken? Fleur is onze Bekkenfysiotherapeut Msc. en zal u zo goed mogelijk helpen.


0543-551005

info@fysiodehofstraat.nl


Stuur een e-mailof bel 0543 551 005
Fleur