Mirjam

Mirjam

Specialisaties

Bewegingsagoog, Leefstijlcoach  

Sinds januari 2018 ben ik werkzaam binnen fysiotherapeut de Hofstraat als bewegingsagoog. Ik begeleid mensen die vanuit de fysiotherapie zijn gekomen, senioren die graag wat willen bewegen en mensen die net even aan tandje meer willen. Ik heb de opleiding Sport en Bewegingseducatie gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en binnen de opleiding een minor leefstijlprogramma op maat gedaan. Mijn passie ligt bij het in beweging brengen van mensen, op welke manier dan ook. Verder vind ik het heel leuk en uitdagend om mensen te helpen naar een gezondere leefstijl toe. Ik vind het fijn om je te laten zien wat je wel kan, in plaats van wat je niet kunt!

Naast fysiotherapie de Hofstraat ben ik ook werkzaam binnen het Ambthuis in Bredevoort en zwem ik 1 keer in de maand met oudere mensen. Het werken met mensen om mij heen is echt mijn ding, gezellig!
Naast al het werken woon ik samen in Aalten met mijn vriend en ons hondje. En ik doe graag leuke dingen met vriendinnen, verder sport ik ook graag. Ik dans, loop hard en doe veel aan verschillende groepslessen en krachttraining.
Kom gerust een keer mee doen op de maandagavond, dinsdagmiddag of de woensdagavond! Tot snel!

Wilt u een afspraak maken? Mirjam is onze Bewegingsagoog, leefstijlcoach, personal trainer en zal u zo goed mogelijk helpen.


0543-551005

info@fysiodehofstraat.nl


Stuur een e-mailof bel 0543 551 005
Mirjam