Zwangerfit

Zwangerfit

Wat is ZwangerFit

ZwangerFit is een sportieve zwangerschapscursus gericht op vrouwen die zwanger of net bevallen zijn. Er wordt extra aandacht geschonken aan het sporten in de zwangerschap en in de periode na de bevalling. Deelnemen kan al vanaf 12 weken en kan tot 9 maand na de bevalling.  ZwangerFit is een preventieve cursus, dit betekent dat je door deelname de kans verkleint op klachten. Mochten er toch klachten ontstaan dan ben je op het goede adres, de lessen worden verzorgt door Corine Hoijtink, geregistreerd bekkenfysiotherapeut en sinds 2010 ZwangerFit docent. Zij heeft ruime ervaring in het behandelen van deze klachten en mogelijk door alleen al adviezen, voorkom je verdere klachten.

Naast het sporten worden ook theorielessen gegeven. Deze theorielessen bestaan o.a. uit uitleg over de bevalling, ademhalingstechnieken, kraambedoefeningen en wat te doen bij klachten. Bij één van deze lessen is de partner ook welkom.

Zwangerfit wordt gegeven op de dinsdagavond van 19:00-20:00

Kosten: 99 euro voor 9 lesuren. Daarna kunnen lessen per 5 bijgekocht worden. Een aantal zorgverzekeraars vergoeden zwangerschapscursussen. Kijk hiervoor uw polisvoorwaarden na.

Let op! Vanaf 1 maart worden de zwangerfit lessen op de maandag gegeven van 19:30-20:30

Zwangerfit

Wilt u een afspraak maken? Corine is onze Bekkenfysiotherapeut en zal u zo goed mogelijk helpen.


0543-551005

info@fysiodehofstraat.nl


Stuur een e-mailof bel 0543 551 005